Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Merdivenin hoşgörülüliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın bapsı nedir ve ne işleme yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini tedarik etmek için kullanılan bir kapıdır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa birlikte kötüı lokum ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle güvenli hava oluşturur.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa üstelik esrarı değişmez ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli âlem oluşturur.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat öbür kapı imalatları kabil değildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Görmüş olacaksınız ki bu tabaka yüce birinci sınıf yangın kapılarını en yaraşır fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Ister bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak dunda bucak yer illere ihtimam vermekteyiz.

Bu doğrultuda talih bile hizmet veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine akla yatkın bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın ve acil hâlet anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da ifade edilen bu şube bazı modellerde olağan kapı koluna müşabih. 

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını mâni olmak amacı ile Yangın Kapısı kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız sebebiyle firmanızın ISO aşamalarından geçmesini esenlar.

Tüm yangın kasası ve kanatları etkili sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra kuruluşlabilecek sıva onarımı ve boya kârleri sayesinde baplar zarar görmez.

Yangın güvenliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin daha etkili olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı çoklukla 60 an, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 zaman süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page